Quality Director

Incell expanderar med en
Account Manager
på vårt huvudkontor i Kista.

ARBETSBESKRIVNING

Som Account Manager hos Incell kommer du ansvara för någon/några av våra kunder. Du kommer ansvara för hela säljprocessen. Du arbetar med befintliga kunder som du ska vårda och vidareutveckla nya affärer med. Du kommer besöka kunderna regelbundet vilket innebär en del resor, framförallt internationellt, men en stor del av din arbetstid tillbringar du på vårt fräscha kontor i Kista.

DINA EGENSKAPER

Tjänsten passar dig som är tävlingsinriktad med hög energinivå och arbetsvilja. Du är van att hantera hela säljprocessen.  Genom att inge förtroende skapar du framgångsrikt nya kundkontakter som du bygger långvariga relationer med. Du har tidigare erfarenhet som säljare av komplexa system mot stora B2B kunder och tycker det är stimulerande att göra affärer. Du är resultatinriktad, strategisk och strukturerad.

Erfarenhet av försäljning inom telekom- och/eller energisystem är meriterande. Som Account Manager på Incell måste du ha god förståelse för marknaden och god teknisk förmåga. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

FORMELLA KRAV OCH ERFARENHET

  • Lämplig utbildning och erfarenhet inom teknik och/eller ekonomi. Telekom- och/eller energiutbildning är meriterande.
  • Erfarenhet av B2B försäljning från telekom- och/eller energisystem är meriterande.
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
  • Som person är du trygg och genom din sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla goda affärsrelationer. Vi ser att en av dina främsta motivationsfaktorer är att leverera goda resultat och att överträffa dina mål. Vi söker dig som trivs med många sociala kontaktytor, så väl internt som externt. Du har en hög energinivå och drivs av att få arbeta i ett företag i ständig utveckling. Arbetet innebär stort eget ansvar vilket innebär att du uppskattar att arbeta självständigt och strukturerat. Utöver det besitter du även förmågan att se lösningar i de mest komplexa problemen för att kunna möta verksamhetens mål.

Om Incell International

Incell International är ett snabbväxande bolag som grundades 2015. Vi utvecklar, tillverkar och säljer smarta litium-jon batterilösningar. Dessa används som back-up för dagens och morgondagens mobilnät. Trots att bolaget är ungt så har vi en gedigen erfarenhet av såväl R & D och internationell affärsutveckling i en snabbväxande miljö. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har en produktionsanläggning i Mexiko samt ett säljkontor i USA.

Läs mer om Incell International AB under about us.

Apply here

  • Drop files here or
  • As of May 25, 2018, a European privacy regulation called The General Data Protection Regulation (GDPR) has effect. Incell International cares about your privacy and personal data. To be able to contact you, we need your consent to holding your personal data.