Quality Director

Incell expanderar kraftigt och söker nu en
Mjukvaruutvecklare
till vårt kontor i Sundsvall

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av mjukvara i inbyggda system. Du kommer att arbeta i ett team för att ta fram våra framtida mjukvarulösningar för våra produkter. Dessutom kommer du att arbeta med att dokumentera och testa mjukvaran, och eftersom våra projekt är väldigt hårdvarunära så ställs du inför spännande utmaningar. Du arbetar nära våra projektledare, hårdvaruingenjörer och testare. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede i företagets tillväxtresa innebär det stora möjligheter att påverka och vara delaktig i hela företagets utveckling.

Du själv är förmodligen civil- eller högskoleingenjör med en gedigen erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Utmärkta kunskaper i engelska är en förutsättning, och god förståelse av elektronik och automatiserade tester är meriterande. Du känner dig bekväm i framförallt C och C++, kanske även C# och PHP, men dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Du är självgående, logisk och noggrann samtidigt som du är en lagspelare. Inte minst så brinner du för systemutveckling och kvalitetssäkring.

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070–639 88 89.

Om Incell International

Incell International är ett snabbväxande bolag som grundades 2015. Vi utvecklar, tillverkar och säljer smarta litium-jon batterilösningar. Dessa används som back-up för dagens och morgondagens mobilnät. Trots att bolaget är ungt så har vi en gedigen erfarenhet av såväl R & D och internationell affärsutveckling i en snabbväxande miljö. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har en produktionsanläggning i Mexiko samt ett säljkontor i USA.

Läs mer om Incell International AB under about us.

Apply here

  • Drop files here or
  • As of May 25, 2018, a European privacy regulation called The General Data Protection Regulation (GDPR) has effect. Incell International cares about your privacy and personal data. To be able to contact you, we need your consent to holding your personal data.