Quality Director

Incell expanderar kraftigt och söker en
PLM-ansvarig med helhetssyn

Incell expanderar kraftigt och söker en PLM-ansvarig med helhetssyn

Vi söker dig som vill arbeta högt och lågt med att säkerställa en god dokumentation i ett snabbväxande och internationellt teknikbolag. Du kommer att ansvara för dokumentation av produkter och processer runt PLM-systemet. Kraven på dokumentation kommer såväl från interna mottagare, kunder, leverantörer och certifieringsorgan vilket innebär många kontaktytor. Du kommer att vara delaktig i produktutvecklingsprojekt genom att kravställa, granska och ta fram nödvändig dokumentation. Tjänsten innehåller även verksamhetsutveckling i form av att ständigt förbättra och utveckla processerna, ta fram processbeskrivningar, dokumentmallar och konfiguration av PLM-systemet.

Förutom de arbetsuppgifter du ansvarar för, ser vi gärna att du har ett intresse för industrialiseringsförbättringar och att du aktivt vill bidra med att utveckla våra arbetsmetoder.

Du själv har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i en teknisk miljö, gärna med produkter som innehåller både mjukvara och hårdvara. Du brinner för produktdokumentation och databashantering. Goda kunskaper i engelska och svenska är en förutsättning liksom att du är en driven IT-användare. Dina erfarenheter är viktigare än exakt vilken formell examen du har. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du är strukturerad, logisk och uthållig samtidigt som du är en god kommunikatör. Inte minst känner du glädje och lust i att vara med och bygga ett framgångsrikt exportföretag i världsklass.

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070–639 88 89.

Om Incell International

Incell International är ett snabbväxande bolag som grundades 2015. Vi utvecklar, tillverkar och säljer smarta litium-jon batterilösningar. Dessa används som back-up för dagens och morgondagens mobilnät. Trots att bolaget är ungt så har vi en gedigen erfarenhet av såväl R & D och internationell affärsutveckling i en snabbväxande miljö. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har en produktionsanläggning i Mexiko samt ett säljkontor i USA.

Läs mer om Incell International AB under about us.

Apply here

  • Drop files here or
  • As of May 25, 2018, a European privacy regulation called The General Data Protection Regulation (GDPR) has effect. Incell International cares about your privacy and personal data. To be able to contact you, we need your consent to holding your personal data.